MALI PLAKATI in WC OGLASI – mreža 3.000 oglasnih površin

NEIZOGIBNO OGLAŠEVANJE

teoretični doseg medija = 86 %

"Delež v populaciji 18-65 let, ki zaznavajo stenske plakate v toaletnih prostorih, čeprav pravijo, da jim pozornos ti ne posvečajo. To je najširši – teoretični doseg tega medija, s potencialno pozornostjo vsaj na ravni nezavednega." - Valicon, Raziskava 'Doseg oglasnega medija - MyNight WC plakati v gostinskih lokalih' - str. 11 / l. 2020

izpostavljenih 57 % potrošnikov

"57 % potrošnikov je večkrat mesečno izpostavljeno oglasnim plakatom v WC prostorih lokalov." - Valicon, Raziskava 'Doseg oglasnega medija - MyNight WC plakati v gostinskih lokalih' - str. 3 / l. 2020

doseg 753.000 potrošnikov

"V Sloveniji je doseg medija skupaj 753.000 potrošnikov, starih od 18 do 65 let." - Valicon, Raziskava 'Doseg oglasnega medija - MyNight WC plakati v gostinskih lokalih' - str. 3 / l. 2020

z

že od 0,10 € na dan!

Cenovno ugoden medij, kjer lahko oglašujete že od 0,10€ za prisotnost na plakatnem mestu na dan! Največji doseg za najnižje stroške!

MALI PLAKATI ali BILLBOARD OGLAŠEVANJE?

Le redkokdaj resnično opazimo obcestni plakat. Zakaj?

Takrat smo prezaposleni z hitenjem v službo ali iz nje, pri čakanju na zeleno luč smo zatopljeni v svoje mobilnike, cesta in okolica je kaotično okolje, polno hrupa, ljudi, vozil, … in množice ostalih oglasov.

Opazovalec ima dovolj časa, da si dejansko prebere oglasno sporočilo – pri večini billboard oglasov temu ni tako.

Mali plakati se nahajajo na neizogibnih mestih, ki jih ne morete spregledati. V fitnesih pred napravami, v restavraciji na stenah, ki jih ne morete prezreti, v hostlih pri recepciji, na Ljubljanskem gradu ali na plaži v Portorožu. V lokalih, restavracijah, kavarnah, diskotekah, kulturnih ustanovah in ostalih gostinskih obratih.

WC oglasi so na prostoru, kjer se človek čuti sproščenega in med časom, ki ga tam prebije, ne more gledati drugam. Brez gneče, hrupa in hitenja, si vzame čas zase in svoje osnovne fiziološke potrebe. Počuti se varno in udobno. Ravno takrat najlaže absorbira oglasna sporočila, ki jih hote ali nehote vidi in globoko sprejema. Tudi matematika se izide – price/performance je bistveno boljši.

 

WC oglasi že 2 desetletji delujejo kot odlično oglaševalsko orodje po Sloveniji in zahodnem svetu – v ZDA spadajo med najbolj priljubljene načine zunanjega oglaševanja – ne morete jih spregledati!

 

Neizogibno oglaševanje na WC oglasih

Malih plakatov enostavno ne morete spregledati!

Narava je v prid oglaševalcem poskrbela, da si obiskovalec toaletnih prostorov resnično vzame čas in hkrati ne počne nič drugega, kot gleda pred seboj. 

Izjemen doseg

visoka številčnost. Na posamezni lokaciji je povprečno 5 A3 plakatov.

Odprtost prostorov in široko vidno polje zagotavljajo, da vaši oglasi ne bodo ostali neopaženi, tako pri ženski kot moški populaciji. 

 

 

Nemotena pozornost uporabnika = visoka vrednost sporočil malih plakatov

 

Čeprav sodobni svet diktira hiter življenjski stil, si k sreči, za najprimarnejša opravila vzamemo čas zase. Med 45 do 180 sekund v povprečju. Dovolj časa, da uporabnik nekajkrat absorbira informacijo, ki mu je predstavljena, brez motenj okolice, telefonov in drugih oglasov.

Prednosti pred billboardi in ostalimi oglasi

 

  • so na suhem in toplem prostoru
  • na vedno osvetljenem prostoru, da so vidni tudi ponoči, neglede na letni čas
  • navadno uporabnik večkrat tedensko obišče posamezno lokacijo in večkrat ob obisku zaidemo na toaleto = visoka izpostavljenost in visoka frekvenca
  • brez zunanjih motenj, brez nervoze med vožnjo v avtomobilih, brez zatopljenosti v mobilnike, brez ‘belih šumov’. 

Natančno določene ciljne skupine

za oglaševanje vseh vrst storitev in produktov

Imamo jasno opredeljeno in segmentirano mrežo oglasnih površin.

Oglaševalec lahko izbira med demografsko strukturo obiskovalcev, ženskimi ali moškimi toaletnimi prostori, kupno močjo, mikrolokacijami, starostnimi skupinami in subkulturami – od podjetnikov do študentov, od mladih družin do upokojencev, od žurerjev do kulturnikov – ponudimo vam lahko oglasne površine glede na vaše želje!

Psihološke prednosti

… varnost, udobje in sproščenost …

V popravi zunanjih drežljajev, billboardov in ostalih oglasov se hitro zgodi, da vaši oglasi ne pridejo do izraza. Malim plakatom in WC oglasom se opazovalec ne more izogniti. 

 

 

Mikro-targetiranje

in visoka številčnost oglasnih površin

Bi npr. oglaševali vašo trgovino v BTC-ju? Vaše oglase lahko plasiramo po mikrolokacijah, po makro regijah in celo po posameznih ulicah. Vse v neposredni bližini vaše lokacije ali strank! 

Sočasno oglaševanje na portalu www.mynight.si

 

Portal MyNight.si je izjemno priljubljen pri obiskovalcih gostinskih lokalov, kulturnih ustanov, kocertov in prireditev. Trenutno beležimo preko 50.000 uporabnikov.

Ker so naši mali plakati in WC oglasi prisotni praktično povsod verjamemo, da je navzkrižni način oglaševanja tako po terenu, kot na portalu MyNight.si zelo smortna odločitev za oglaševalce.

WC OGLASI = neizogibno oglaševanje

Želite najeti naše male plakate?

Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo odlično ponudbo!

PODJETJE

MYNIGHT d.o.o.

Vevška cesta 52

1000 Ljubljana

KONTAKTI

040 84 11 83

info (afna) mynight (pika) si

DELOVNI ČAS

PON-PET: 8:00 - 16:00