MALI PLAKATI – WC OGLASI

NEIZOGIBNO OGLAŠEVANJE

MALI PLAKATI ali BILLBOARD OGLAŠEVANJE?

Le redkokdaj resnično opazimo obcestni plakat. Zakaj?

Takrat smo prezaposleni z hitenjem v službo ali iz nje, pri čakanju na zeleno luč smo zatopljeni v svoje mobilnike, cesta in okolica je kaotično okolje, polno hrupa, ljudi, vozil, … in množice ostalih oglasov.

Opazovalec ima dovolj časa, da si dejansko prebere oglasno sporočilo – pri večini billboard oglasov temu ni tako.

Mali plakati so na prostoru, kjer se človek čuti sproščenega. Brez gneče, hrupa in hitenja, si vzame čas zase in svoje osnovne fiziološke potrebe. Počuti se varno in udobno. Ravno takrat najlaže absorbira oglasna sporočila, ki jih hote ali nehote vidi in globoko sprejema. Tudi matematika se izide – price/performance je bistveno boljši  

 

Neizogibno oglaševanje na WC oglasih

Malih plakatov enostavno ne morete spregledati!

Narava je v prid oglaševalcem poskrbela, da si obiskovalec toaletnih prostorov resnično vzame čas in hkrati ne počne nič drugega, kot gleda pred seboj. 

Izjemen doseg

visoka številčnost. Na posamezni lokaciji je povprečno 5 A3 plakatov.

Odprtost prostorov in široko vidno polje zagotavljajo, da vaši oglasi ne bodo ostali neopaženi, tako pri ženski kot moški populaciji. 

 

 

Nemotena pozornost uporabnika = visoka vrednost sporočil malih plakatov

 

Čeprav sodobni svet diktira hiter življenjski stil, si k sreči, za najprimarnejša opravila vzamemo čas zase. Med 45 do 180 sekund v povprečju. Dovolj časa, da uporabnik nekajkrat absorbira informacijo, ki mu je predstavljena, brez motenj okolice, telefonov in drugih oglasov.

Prednosti pred billboardi in ostalimi oglasi

 

  • so na suhem in toplem prostoru
  • na vedno osvetljenem prostoru, da so vidni tudi ponoči, neglede na letni čas
  • navadno uporabnik večkrat tedensko obišče posamezno lokacijo in večkrat ob obisku zaidemo na toaleto = visoka izpostavljenost in visoka frekvenca
  • brez zunanjih motenj, brez nervoze med vožnjo v avtomobilih, brez zatopljenosti v mobilnike, brez ‘belih šumov’. 

Natančno določene ciljne skupine

za oglaševanje vseh vrst storitev in produktov

Imamo jasno opredeljeno in segmentirano mrežo oglasnih površin.

Oglaševalec lahko izbira med demografsko strukturo obiskovalcev, ženskimi ali moškimi toaletnimi prostori, kupno močjo, mikrolokacijami, starostnimi skupinami in subkulturami – od podjetnikov do študentov, od mladih družin do upokojencev, od žurerjev do kulturnikov – ponudimo vam lahko oglasne površine glede na vaše želje!

Psihološke prednosti

… varnost, udobje in sproščenost …

V popravi zunanjih drežljajev, billboardov in ostalih oglasov se hitro zgodi, da vaši oglasi ne pridejo do izraza. Malim plakatom in WC oglasom se opazovalec ne more izogniti. 

 

 

Mikro-targetiranje

in visoka številčnost oglasnih površin

Bi npr. oglaševali vašo trgovino v BTC-ju? Vaše oglase lahko plasiramo po mikrolokacijah, po makro regijah in celo po posameznih ulicah. Vse v neposredni bližini vaše lokacije ali strank! 

Sočasno oglaševanje na portalu www.mynight.si

 

Portal MyNight.si je izjemno priljubljen pri obiskovalcih gostinskih lokalov, kulturnih ustanov, kocertov in prireditev. Trenutno beležimo preko 50.000 uporabnikov.

Ker so naši mali plakati in WC oglasi prisotni praktično povsod verjamemo, da je navzkrižni način oglaševanja tako po terenu, kot na portalu MyNight.si zelo smortna odločitev za oglaševalce.

WC OGLASI = neizogibno oglaševanje

Želite najeti naše male plakate?

Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo odlično ponudbo!