o portalu

MyNight.si

MyNight.si spletni portal je središče vsega dogajanja. Od zabave, koncertov in festivalov do veselic, modni revij, umetnosti in kulture. Dnevno obveščamo obiskovalce o dogodkih na preko 2.700 lokacijah po Sloveniji – letno zabeležimo preko 50.000 dogodkov. Tudi kulinariki dajemo veliko posluha. Kam na kavo? Preverite na zemljevidu, ki je vedno prilagojen glede na vašo lokacijo. Smo tudi radni partner sistema Eventim za prodajo vseh vrst vstopnic.

Želite vpisati lokacijo ali dogodek na portal MyNight.si?

Kontaktirajte nas preko obrazca, ali pa si preberite več o številnih prednostih, ki jih nudimo našim partnerjem gostincem.

Prodaja vstopnic Eventim.si

Portal MyNight.si je pooblaščeni partner sistema EVENTIM SI. Preko našega portala lahko kupite vstopnice za vse dogodke, po vseh državah, kjer je prisoten Eventim. 

Glavne sekcije

Portal MyNight.si vam pomaga kreirati vaš dan. Kam na malico med službo, kam na happy hour po delu? Odkrijte koncerte svojih najljubših glasbenikov v vaši bližini, po tem pa peljite svojo boljšo polovico na pozno gurmansko večerjo. Umetnost in kultura je doma na našem portalu, prav tako pa zabava in festivali. Ne pozabite: vstopnice za željeni dogodek kupite na MyNight.si!

lokali

Dnevni dogodki, odpiralni časi in ponudba, akcijske cene, … Vse na enem mestu

klubi

Študentski žur ali sofisticirana lounge scena? Metal fest ali house party? Vse in še več na https://mynight.si/klubi/

koncerti

Metaldays ali opera? Stožice ali Študentski Kampus? Ter vse prej, vmes in potem … na enem mestu! Preko portala lahko kupite tudi vstopnice!

umetnost in kultura

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In mi nunc, facilisis sed erat sed, interdum suscipit nisl. Donec ut ligula sed dolor accumsan placerat. Ut sed felis vitae augue condimentum viverra. Praesent condimentum magna sit amet dui interdum sodales. Ut tincidunt ipsum leo, nec hendrerit odio

prodaja vstopnic Eventim

kulinarika

kmalu v prihodu!

fit & fun

kmalu v prihodu!

kino

kmalu v prihodu!

za izvajalce

kmalu v prihodu!

napovednik dogodkov

prodaja vstopnic Eventim

50.000 dogodkov letno

vse informacije o lokalih

50.000 uporabnikov

intervjuji z glasbeniki

zemljevid lokacij

odpiralni časi

zanimivi članki

obširna družbena omrežja

Veliki intervjuji z zvezdniki

 

Redno intervjujamo glasbene in televizijske zvezde. S partnerjem Eventim SI tudi sodelujemo pri soustvarjanju serije #nakavču.

Pred naše kamere in mikrofone so med drugimi stopili:

Helena Blagne, Magnifico, Zdravko Čolić, Jan Plestenjak, Željko Joksimovič, Alenka Godec in zakonca Franko in muzikala Mamma Mia!, Domen Valič, Luka Markus in Saša Lešnjek iz Briljantine, Salome, Zvezdana Mlakar, Dunking Devils, Harry Sacksioni, Ana Maria Mitič, Urška Centa, Omar Naber, Boštjan Gorenc Pižama … 

odprti smo za nove izzive!

Ste pripravljeni na sodelovanje?

PODJETJE

ZAVOD MEDIAPRO

Ul. Gradnikove brigade 11

1000 Ljubljana

KONTAKTI

040 84 11 83

info (afna) mediapro (pika) si

DELOVNI ČAS

PON-PET: 8:00 - 16:00