Virtualni sprehodi nove generacije

360 stopinjski posnetki v 3D okolju, opremljeni z multimedijo – video, audio, foto, opisi in povezavami na spletne strani.

360 stopinjski sprehodi – ključne prednosti

Preberite, zakaj je naša 3D tehnologija najboljša na svetu.

Vsi brskalniki - vse naprave

Naši 3D virtualni sprehodi delujejo na vseh platformah.

Shramba v oblaku

3D posnetke hranimo na prilagojenih strežnikih, ki zagotavljajo hitrost in nemoteno delovanje.

Posnetke delite kjerkoli

Umestite jih na svojo spletno stran, pošljite po mailu, ali delite po Facebooku …!

Interna uporaba

Želite posnetke za interno uporabo? Lahko jih šifriramo in do njih dostopate samo z geslom.

Video, foto, linki, ...

… in še več. V naše posnetke vključimo INFOtočke, ter jim dodamo Youtube ali Facebook videje, dodatne fotografije, povezave na spletne strani …

Certificirani s strani Googla

Google nam zaupa. Smo uradno certificirana Google agencija – vaše posnetke lahko vpišemo na Google Maps, Google Street View in Google Earth!

Vedno zanesljivo - posnetke hranimo na naših strežnikih - z uptime 99,9%

Po želji vam posredujemo tudi statistiko obiskovalcev posnetkov

Želite imeti posnetke za interno rabo? Omogočamo vam kodno šifriranje

F.A.Q.

Pogosta vprašanja

Ali posnetke izdelujete s fotoaparati?

Ne. Taka tehnologija je stvar preteklosti. Uporabljamo zgolj najsodobnejšo in najkakovostnejšo opremo, ki na trgu obstaja. Zato so tudi 3D posnetki tako kvalitetni.

Dobil sem ponudbo od Googla, da mi posname prostor. Zakaj bi se odločil za vas?

Google vas direktno skoraj gotovo ni kontaktiral. Gre za posameznike, s.p.-je in d.o.o.-je, ki so se kvalificirali za objavo fotografij na Google Street View. Delujejo zgolj kot posredniki – tako kot mi. Ne pozabite, da uporabljamo najboljšo tehnologijo in se v Sloveniji verjetno lahko pohvalimo z največjimi in največ referencami.

Kje vse lahko objavim posnetke?

Na vaši spletni strani, preko družbenih omrežij, pošiljate jih lahko strankam preko maila, … Za vpis na Google pa poskrbimo mi.

Kakšni so stroški izdelave posnetkov?

Stroški so odvisni od površine objekta, lokacije in zahtevnosti. Za natančen izračun nam pošljite povpraševanje, vsekakor pa gre za investicijo, ki se zelo hitro povrne!

Kakšna je razlika med 3D in 360 stopinjskimi posnetki?

360 stopinjski posnetki služijo predvsem za razgledovanje po prostoru na statični točki. 3D posnetki pa omogočajo celoten sprehod – brez klikov na puščice – ter celotni pogled v 3 dimenzionalnem prostoru. To je le nekaj prednosti.

Koliko časa traja snemanje in kako dolgo, da prejmem končani virtualni sprehod?

Povprečno snemanje traja okoli dve uri in pol. Po tem pa do 5 delovnih dni, da v post-produkciji vse posnetke pregledamo, opremimo in uredimo v virtualno celoto.

Zakaj bi se odločili za izdelavo 3D posnetka?

V digitalni dobi je spletna stran osnova posla. Brez spletnega odtisa vas takorekoč sploh ni. 3D virtualni sprehod je nadgradnja vaše spletne prisotnosti in ponuja ogromno dodano vrednost!

Kje virtualne posnetke hranim?

Imamo namensko določene serverje, ki s svojo hitrostjo in zanesljivostjo zagotavljajo, da so posnetki dosegljivi vedno in povsod. Gostujejo pri nas, vi pa jih lahko objavite na vaši spletni strani, jih pošiljate po mailih ali delite po spletnih omrežjih.

 

Google Street View

PODIRAMO REKORDE

Veseli nas dejstvo, da smo 15. maja 2019 prejeli email s strani Googla, kjer so nas obvestili, da smo presegli 2.700.000 ogledov fotografij.

Google Street View

Kot certificirani Googlovi partnerji lahko vaše posnetke umestimo tudi na Google Earth, Google Street View in Google Maps.

Tako boste še bolj opazni in občutno bolj prisotni na trgu!

Pridobite si okvirno ponudbo

Kontaktirajte nas

10 + 14 =